Kupi ulaznicu

Novosti

Pridružite nam se u igri i slavljenju umjetnosti, doživite „ne-viđene“ užitke i neka nova iskustva iz našeg bogatog „svakonoćja“.

Party u mraku

Mrak je Mrak!
Miris zvuka i dodir okusa

Ovim sinestezičnim podnaslovom započinjemo priču kroz koju se ponire u svjetlo duše, odnosno raspoređuju detalji svakodnevlja na preostala čula, jer je suprotnost tame iz tko zna kojeg razloga poodavno ugašena, čime otamljeli životi nisu uokvireni sveprožimajućim mrakom, a kamo li besmislom.

Party u mraku - plakatUđete u potpuno zamračen prostor, a negdje tamo događa se nešto, odnosno svugdje sve! Pjevaju ptice, valovi se more, isprepliću se ljudski glasovi i koktelizirani zvukovi prirode. Misliš kaos, kad odjednom, neke ruke koje vode, neke riječi koje ohrabruju, neke bliskosti koje se čine puno bliskijima od onih svakodnevnih.

Uzalud ćete tražiti zrno svjetla, uzalud naprezati „prozore duše“, sve je dobro tehnički pripremljeno, pa se prepustite glumcima Novog života i uživajte u razbijanju vlastitih predrasuda.
Kušat ćete zalogaje koji eksplodiraju u nevjerojatan buket okusa, udahnuti mirise čija vam je dubina do sada bila nepoznata, preplitka, čut ćete spektar zvukova od kojih će vam navrijeti slike još negledane.

To je naš Party u mraku, to je nikad do kraja neispričana priča, koja se gleda širom zatvorenih očiju!

DOĐITE DA ZAJEDNO UPALIMO MRAK, JER ON JE DUBOKA VODA U KOJU SE URANJA SMISLOM ZA LJEPOTU, ODNOSNO ŽELJOM DA SE OKUSI MIRIS ZVUKA I DODIRNE LJUBAV!

RASPORED PARTYJA U MRAKU OVE JESENI:

Srijeda, 07.11.2018. - Predvorje Scene Vidra (Vidra bar) / 20:00
Subota, 24.11.2018. - Predvorje Scene Vidra (Vidra bar) / 20:00 i 21:00